🙏💔 Malysh, ca. 55cm hög, födelsedatum: 2017.04.04. Malysh har en lång sorglig historia och än så länge inget lyckligt slut. Han räddades som tonåring. Det var en flock hundar som bodde nära en marknadsplats (en av dem var också Rikka). Efter att de räddats så blev de under årens lopp omplacerade flera gånger vilket inte gynnade Malish självförtroende. Varje gång förlorade han personer han älskade och måste börja om på nytt.

Han är en vänlig och rar hund, men mycket skygg. Malysh tycker om att kelas och bli klappad när han väl lärt känna personen. Helt säkert är att han vill ha mänsklig kontakt, men måste lära sig att bli mer självsäker. Även om han är en skygg hund så morrar han aldrig utan försöker bara dra sig tillbaka till någon säker hörna där han ställer sig och viftar på svansen med ett skyldigt uttryck som om han ber om ursäkt. Han går bra i koppel och har inga problem att åka bil.

Malysh på Ryska betyder liten bebis, vilket är vad han är – en vänlig, ofarlig, skygg bebis. Han kommer behöva miljöträning och mycket tid att anpassa sig till den nya omgivningen.

Vi letar efter en ägare utan barn som bor i ett lugnt område eller på landet i ett hus med trädgård. Han skulle dra nytta av att ha en inte allt för aktiv, men självsäker  och social hundvän som kan vara en förebild för honom. Passar inte till folk som arbetar långa dagar. Malysh är enbart för kunniga hundägare som har tidigare erfarenhet av skygga hundar.

Mer information på begäran.

➡ *** Endast för erfarna hundägare. Vaccinerad, kastrerad. Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. 

♦ Om du vill adoptera Malysh var vänlig kontakta direkt föreningen ”Jag-Vill-Leva.com” – Malysh. Alla frågor angående hunden, foto, video, går via hund kurator Aleksandra Nikitina (engelska). Alla frågor angående resan och hundens papper går via Katerina-Silva Nieminen (svenska). Du kan läsa om villkoren för att adoptera hundar: http://jag-vill-leva.com/adoption