Till minne av all hundar som inte hade turen đŸ’”

Denna vackra hund fick aldrig chansen att fÄ ett namn eller ett hem, leva ett lyckligt liv och bli Àlskad. Han blev förgiftad pÄ gatan bara fyra dagar innan det var menat att flytta honom till sÀkerheten pÄ djurhemmet.

Han var en söt, social och mycket vĂ€nlig hund som Ă€lskade alla mĂ€nniskor, stora som smĂ„. Han bodde nĂ€ra ett lĂ€genhetskomplex dĂ€r en av hyresgĂ€sterna gav honom mat och som sĂ„g till att han skulle fĂ„ komma till djurhemmet. TyvĂ€rr kom denna hjĂ€lp för sent…

Han var en ung hund som litade pÄ alla han mötte. Denna typ av gatuhundar i Ryssland löper alltid den största risken dÄ de med en viftande svans glatt gÄr fram till mÀnniskor utan minsta rÀdsla. TyvÀrr Àr alla de möter inte snÀlla och det slutar ibland med att hunden blir dödad. Förgiftning Àr vanligt i Ryssland och dÄ det Àr extremt sÀllsynt att nÄgon blir anhÄllen eller Ätalad för dessa brott sÄ fortsÀtter detta hemska om och om igen.

Den skrÀmmande verkligheten Àr att de Ryska gatuhundarna inte bara mÄste överleva det extrema vÀdret, hunger, sjukdomar och trafiken men ocksÄ grymheten frÄn vissa mÀnniskor.

Bara dessa tre bilder och ett kort videoklipp finns kvar som minne av hans korta liv. Detta Àr en sorglig pÄminnelse om varför vi gör vad vi gör.

Vila i frid du söta rara pojke och alla ni andra som aldrig fick chansen. ❀