(Adopterad i Sverige / 08-2020)

Ugolock, 2½-årig årig hane, om. 42cm hög. Ugolock är en glad, kramgod och tillgiven hund. Mycket social och älskar barn. Han tycker om att hålla sig nära och vara del av ditt liv. Han skulle älska att följa med när du besöker folk eller gör ärenden. Han är väl balanserad, skäller inte mycket, lagom aktiv och anpassar sig snabbt i nya situationer. Ingen speciell rädsla har upptäckts. Bra med andra hundar, går bra i koppel och har inga probelm med bilåkande.

Ugolock’s historia är inte känd, men högst troligt var han någons hund. Han räddades från ett kommunalt djurhem (där hundar avlivas) av en person som försökte hitta honom ett hem i Ryssland. När detta inte gick så lämnade hon in honom till djurhemmet där han spenderade 6 månader. Han blev sedan hemtagen av en volontär där han snabbt installerade sig och blev vän med de andra hundarna.

Ugolock är en rätt okomplicarad hund som kan passa in i vilket hushåll som helst. Vi hoppas denna söta hund snart hittar sitt hem!

* För ni som undrar – Ugolock är ett sött hundnamn i Ryssland som används mest till små svarta hundar då namnet betyder en kolbit. Du kan lyssna till det korrekta Ryska uttalet på Google översättare. 🙂

Födelsedatum: 15.03.2018