Här hittar du hundar som befinner sig på ett djurhem, hundar som behöver all tur i världen för att hitta ett nytt hem.

Detta djurhem drivs privat och lever helt på privata donationer. Detta djurhem tar väl hand om sina inneboende och har bra förhållanden i motsatts till de skräckexempel som man hittar bland de överfulla kommunala djurhemmen.

Ett djurhem är aldrig en rolig plats för hundar som hamnar där. Det finns mer än 300 hundar här och trots att inga fler accepteras officiellt så trillar det in nya hela tiden. Det är inte bara gatuhundar som hittar hit utan ofta så dumpar ägare sina oönskade sällskapsdjur utanför grinden i lådor (om det är valpar eller kattungar), i transportburar eller bara knyter dem fast dem i grinden med kopplet.

Omsättningen av hundar som adopteras från Ryska djurhem är extremt låg. Hundar som är stora och som skäller har störst chans då de är eftertraktade som vakthundar med ett liv utomhus och fastsatta med en lång kedja att vänta. Vänliga och söta små och mellanstora hundar har inte samma chans och blir ofta kvar på djurhem i flera år. Och det finns så många sociala och tillgivna unghundar där som skulle bli perfekta sällskaps- eller familjehundar.

Snälla ta en mer noggrann titt på dessa underbara hundar, kanske finns det en som passar just dig! Vi hoppas i alla fall att en eller flera av dessa hundar vinna jackpotten och får ett förevigthem. Om du är intresserad i en av dessa hundar och vill veta mer, var snäll och kontakta oss. Så klart finns det många fler hundar (och valpar) på djurhemmet som behöver ett hem!

 ♀ Betty, 1½ år BOKAD!❤

BETTY kom till djurhemmet som valp och väntar fortfarande. Söt, vänlig hund som har svårt att stå på sig mot de andra hundarna så hon mådde inte så bra att bo i inhägnaderna. Hon har därför blivit förflyttad till att bo i personalbostaden. Rumsren och går bra i koppel, vaccinerad, steriliserad.

♀ Jessi, 3 år 

JESSI var en familjehund som vid 2 års ålder kastades ut. Hon vägrade gå därifrån och stannade kvar vid bostaden och bodde utomhus tills hon plockades upp. Ett år senare är hon kvar på djurhemmet och mår inte så bra där och har det kämpigt. Hon är en vänlig och lättsam hund, mycket tillgiven och väluppfostrad. Är social och älskar speciellt barn. Rumsren och går bra i koppel. Vaccinerad, steriliserad.

När mannen på videon (på Ryska) säger ”nu går vi hem” så springer Jessi till vänster mot djurhemmet. När han i nästa sekund säger ” nu går vi ut och går” vänder hon och springer mot höger. Lite oskyldigt skämtande, men så sött! 😍

♀ Jeana, 2 år 

JEANA är en rolig hund som är enormt tillgiven och älskar uppmärksamhet. Vänlig och myckket social. Älskar alla från första stund! Ta en titt på hennes videoklipp, den säger allt. Rumsren och går bra i koppel. Vaccinerad, steriliserad.

♀ Dushka, 2 år

DUSHKA är en slående vacker hund! Hon är vänlig, nyfiken och älskar uppmärksamhet. Ung och atletsik, skulle verkligen uppskatta att vara med en aktiv familj. Rumsren och går bra i koppel. Vaccinerad, steriliserad.

Dushka, 2 år gammal tik

♂ Fedja, 1 år, 60cm hög, 27kg.

Fedja ser ut som en nära mix till någon jakthundsras. Han är en jätte snäll hund som älskar alla, aktiv men inte framfusig. Rätt så smart, nyfiken, lekfull men tycker om att gosa på soffan. 😊

♂ Ressik, 2,5 år, 55cm hög, 18-20kg.

RESSIK är högst troligt en västsibirisk laika mix. Han är vänlig och social, älskar uppmärksamhet och kramar! Är också aktiv och lekfull. Denna underhållande pajas kommer fylla dina dagar med skratt och action! Han skulle älska att få långa skogspromenader och en trädgård att leka i. Bra med andra hundar, rumsren och kastrerad.

♀ Liza (lajka) – 3 år / tik

🙏 Hund i nöd! Besök Lizas webbsida för mer information.

♀ Umka – 3-3,5 år / tik

Lissa – 1 år / tik 

***

hpaw