⚠ ️ Tyvärr så kan alla hundar på djurhemmet för stunden INTE adopteras pga  tekniska och finansiella svårigheter. Detta gäller ej LIZA, AIKA! ⚠ 

Här hittar du hundar som befinner sig på ett djurhem, hundar som behöver all tur i världen för att hitta ett nytt hem! Snälla ta en mer noggrann titt på dessa underbara hundar, kanske finns det en som passar just dig! Vi hoppas att en eller flera av dessa hundar vinna jackpotten och får ett förevigthem. Så klart finns det många fler hundar (och valpar) på djurhemmet som behöver ett hem! Om du är intresserad i en av dessa hundar och vill veta mer, var snäll och kontakta oss.

Ett djurhem är aldrig en rolig plats för hundar som hamnar där. Det finns mer än 250 hundar här och trots att inga fler accepteras officiellt så trillar det in nya hela tiden. Det är inte bara gatuhundar som hittar hit utan ofta så dumpar ägare sina oönskade sällskapsdjur utanför grinden i lådor (om det är valpar eller kattungar), i transportburar eller bara knyter dem fast dem i grinden med kopplet.

***!!! Alla djurhamshundar är enbart för erfarna hundägare som är redo att lägga ner tid och kraft på hunden. I stort sett alla hundar här behöver mer eller mindre träning och socialisering, speciellt vuxna hundar som bott på djurhemmet sedan valpstadiet och inte sett mycket av världen utanför. Ytterligare information om hundarna kan fås på begäran.

*OBS – Några av hundarna kan redan ha blivit adopterade. 

Detta djurhem drivs privat och lever helt på privata donationer. Detta djurhem tar väl hand om sina inneboende och har bra förhållanden i motsatts till de skräckexempel som man hittar bland de överfulla kommunala djurhemmen.

Omsättningen av hundar som adopteras från Ryska djurhem är extremt låg. Hundar som är stora och som skäller har störst chans då de är eftertraktade som vakthundar med ett liv utomhus och fastsatta med en lång kedja att vänta. Vänliga och söta små och mellanstora hundar har inte samma chans och blir ofta kvar på djurhem i flera år. Och det finns så många sociala och tillgivna unghundar där som skulle bli perfekta sällskaps- eller familjehundar!

hpaw