(Adopterad i Sverige / 08-2020)

Jessi, 3-årig tik. Jessi är en vänlig och lättsam hund, tillgiven och väluppfostrad. Är alltid glad med ett leende! Hon skulle bli en helt fantastisk familjehund och bästa vän till vem som helst! Jessi är bra med barn och hundar. Vi vet inte hur hon är med katter.

Jessi var en familjehund som kastades ut. Hon vägrade gå därifrån och stannade kvar vid bostaden och bodde utomhus tills hon plockades upp. Jessi spenderade mer än ett år på djurhemmet där hon inte mådde bra av att att vara i en inhägnad.

Hon flyttades nyligen till en volontärs hem, så hon är åtminstone borta från djurhemmet. Nu behöver vi ta nästa steg och ha turen att få henne upptäckt av hennes framtida ägare.

Jessi säger: ”Kära människor, jag är en skatt som som var gömd på ett djurhem allt för länge. Skynda och och ta mig hem!” 🙂

När mannen på videon (på Ryska) säger ”nu går vi hem” så springer Jessi till vänster mot djurhemmet. När han i nästa sekund säger ” nu går vi ut och går” vänder hon och springer mot höger. Lite oskyldigt skämtande, men så sött! 😍