(Adopterad i Sverige / 12-2019)

Fluffy, en 1½ år gammal, 45cm, 15kg. Fluffy är en mycket smart hund, glad, lekfull, social och en mycket trofast hund som tycker om mänsklig kontakt. Hon tycker om att leka med sin leksaker och att ta promenader där hon älskar att springa och leka med andra hundar. Går bra i koppel och även utan. Hon är uppmärksam, lydig och mycket fokuserad på sin skötare. Är bra med barn, hundar och funkar även med katter.

Fluffy togs till djurhemmet när hon var 3 månader. Ingen tog någon notis av henne tills nyligen. Hennes tur vände då en av djurhemmets volontärer bara inte kunde lämna kvar hunden som klättrade på staketet och försökte sticka huvudet igenom det, deperat att nå en människa och få lite uppmäksamhet. Hon bara måste ta med sig Fluffy hem! Där anpassade sig denna smarta flicka till allt mycket snabbt. Blev vän med alla, lärde sig husets regler och gjorde sig hemma.

Låter Fluffy som en drömhund? Hon är! 🙂 Men då hon är en djurhemshund kan det finnas situationer/saker som är nytt och skrämmande för henne. Något en ny ägare måste vara medveten om och vara beredd att hjälpa henne.