(Adopterad i Sverige / 08-2019) ❤

🙏 Hund i nöd! Den här söta tjejen är Zuza, 6,5 årig tik och är ynka 23cm hög i nacken och väger endast 8kg. På grund av människor har ännu en hund haft det väldigt tufft. Zuza har haft ett väldigt tungt liv. Hon har blivit återlämnad av familjer 3 gånger. När hon sista gången blev lämnad i ett killing shelter så slet hundarna där sönder hennes bak tass, den gick tyvärr inte att rädda. Men Zuza klarar sig utmärkt på 3 tassar.

Den här tjejen är frisk, aktiv, hon älskar att vara ute och gillar långa promenader. Hon kelar gärna och älskar att sitta i knäna. Zuza är van vid rastning, är duktig på att gå i koppel och skäller inte. Fungerar jättebra med katter, barn och kan även bli en andra hund.

Sorgligt nog måste vi kanske vara realistiska angående Zuza’s chans att hitta ett hem, MEN än har hoppet inte försvunnit att någonstans där ute finns en person/familj som kan ge söta Zuza hennes långt efterlängtade hem. Den här tjejen förtjänar ett hem där hon blir älskad och där hon kan leva i trygghet!

(29.10.2018)