(Adopterad i Tyskland / 03-2019) 

Wendy är 1½ år gammal, omkring 60cm hög och väger 24kg. Hon lär sig lätt, är vänlig, tillgiven, vill ha mänsklig kontakt och älskar barn. Wendy älskar alla människor på denna planet, spelar ingen roll ifall det är första gången hon ser någon. Hon älskar oss ALLA! Wendy älskar att sitta i knät, av någon anledning tror hon att hon fortfarande är en valp! 😀 Går bra ihop med katter, föredrar att vara den enda hunden i huset.  Men hon är social och älskar att leka med andra hundar utomhus.

Wendy blev övergiven i ett sommarstugeområde (troligtvis var hon leksällskap till några barn under sommaren) och kom under tidig höst till ett närbeläget sjukhus, fortfarande ren, välmående och mycket glad och kärleksfull. Hon var då omkring 5-6 månader gammal och hon stannade där ett litet tag. Hon sov i buskar och personalen samt besökare till sjukhuset gav henne mat till och från. När flera hanhundar började sammlas i grannskapet beslutades det att hon måste bort och en hundavlivning firma kontaktades. När detta blev känt blev hon snabbt omhändertagen för att rädda henne.

Hon räddades som valp vid 6 månaders ålder och har nu väntat länge på att bli upptäckt. Wendy behöver verkligen ett hem! Någon som vill en elegant glänsande svart skönhet? 😍

(2019)

(2018)

(29.10.2018)