(Adopterad i Sverige / 01-2021) 

Tosya är en 1 årig tik, ca. 43cm hög, 12kg. Tosya är en rolig, glad och outtröttlig liten maskin som du aldrig kommer bli uttråkad av! Hon är alltid på språng, älskar att medverka i allt och mycket ivrig att klättra upp i ditt knä för att kramas lite. Hon är verkligen mycket tillgiven, pussig och kelig hund! Hon är social och blir lätt vän med alla människor. Tosya är en cocker spaniel mix. Är mycket människoorienterad och behöver mycket kontakt med folk. Om du inte tycker om hundar som kan vara krävande för din uppmärksamhet så är Tosya inte för dig.

Tosya är bra med barn, andra hundar och går bra i koppel. Hon har testats med katter och det gick bra. Vi vet inte hur hon är att vara ensam hemma. Då hon kan ibland vara skällig så passar hon inte riktigt i en lägenhet med ägare som arbetar full dag.

Hon är en mycket aktiv hund som skulle må bra av att utföra någon slags hundsport och hon skulle helt säkert vara bra i det också. Hon har den nödvändiga glöden, fokusen, energin och viljan att arbeta och vara till lags. Hon är ett blankt papper just nu och är redo att bli tränad. 🙂

Tosya är dotter till Trixie. De är inte gatuhundar! Båda är fd. husdjur. De fördes till veterinären för att avlivas antingen av ägaren själv eller en släkting till denna, orsaken till detta beslut är inte känd. Veterinären kontaktade djurhemmet och frågade ifall de kunde ta dem. På djurhemmet var båda två mycket stressade till en sådan grad att de varken åt eller drack. De flyttades brådskande till en volontärs hus, även om denna inte hade plats för dem.

Även om Tosya skulle kunna bli en perfekt familjehund i en aktiv familj så tror vi att för hennes egna bästa att den rätta är en aktiv person med tidigare hunderfarenhet som letar efter en partner att utföra hundsport med eller någon annan slags utomhus aktivitet.

Tosya ser fram emot att starta ett nytt kapitel i sitt liv!

🔔 Tosya’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 2019.05.15