(Adopterad i Tyskland / 01-2019)

Sunny är 6 månader gammal (December, 2018). Han älskar alla, barn, hundar, katter, vad som helst!!! 😍 Aktiv, lekfull, älskar leksaker och att bära saker i munnen precis som vilken annan glad valp. Han kommer försöka få din uppmärksamhet genom att antingen ge tass, lägga sig på rygg framför dig och be om att bli kliad på magen eller lägga sitt huvud alternativt en leksak i dina händer. Denna stora pojken längtar efter att vara nära människor och ha sällskap. Vi gissar att han kommer bli ca. 55cm eller kanske lite till.

Trots att han börjar se långbent och stor ut så är han bara en klumpig valp som behöver gå i en riktig hundskola. Våran energirika valp behöver i dagsläget långa promenader och möjligheten att få springa fritt och leka med sina leksaker på en säker plats. Dessutom mycket mental träning så han håller sig fokuserad och skötsam!

Sunny hittades på en hög sopor när han var ca. 3.5 månader gammal med ett brutet ben (bild på slutet av denna sida) där han försökte hitta något att äta. Han hade faktiskt frakturer på 3 ben, men på båda frambenen var det bara sprickor som när han hittades var nästan läkta så inget gjordes med dem. Det brutna bakbenet opererades och har läkt bra. Sunny är nu en frisk och energisk tonåring, han kan nu springa och leka hur mycket han vill! 🙂 Titta på videoklippen nedan (senaste högst upp).

Sunny har haft en svår start på livet, men vi hoppas att han kommer att ha turen och hitta ett hem i Sverige!

1541405120170-17441339125809555843.jpg

(04.11.2018)