(Adopterad i Sverige / 11-2020)

Sherlock, 2-årig hane, ca. 58 cm hög, 35 kg. Sherlock är som en stor kramgo underbar teddybjörn! Han är så otroligt glad, social och tillgiven. Han kommer följa och beundra dig med sitt stora leende. Han kommer luta sig mot dig, putta på dig med huvudet och räcka vacker tass. Det är sagt att han behöver en stor familj så han kan fördela all den kärlek han har till flera personer. Han har så mycket att ge. 🙂

Han är en lugn stabil hund som är bra på att komma på kommando och att lyda i stort. Han är mycket personorienterad och naturlig följare. Sherlock är en medel aktiv hund, passar inte till joggnings partner eller liknande aktiviteter. Han är inte en sömnig soffpotatis utan han älskar långa promenader. Han behöver tappa ett par kilon. 🙂

Åker bil bra, men föredrar att sitta i ett säte än att åka bak i lastutrymmet. Att sitta där kräver lite övertalningsförmåga. Går bra i koppel och skäller inte speciellt mycket. Bra med barn och andra hundar. Vi vet inte hur han är att vara ensam.

Sherlock är en stor hund så han behöver utrymme att röra sig på. Därför söker vi någon med ett hus och trädgård. Helst familj utan små barn. Han är mycket kärleksfull men kan vara lite klumpig när han delar ut sin kärlek, inte alltid medveten om sin storlek.

Sherlock’s bror blev adopterad för flera månader sedan men av någon obegriplig anledning har ingen upptäckt Sherlock. Är det hans storlek? Något med hans utseende? Vi hoppas att någon kommer hitta honom snart då han har varit redo under en lång tid att åka hem!

Födelsedatum: 2018.04.20