(Adopterad i Tyskland /04-2019)

Sandra, en 5-årig tik, 53cm hög och 23kg. Här är vår glada gyllene flicka, tillgiven och kelig, mycket intelligent och läraktig! Mycket människo-orienterad och älskar mänsklig kontakt. Är mycket fäst vid sin ägare. Finns inget bättre än att vara nära dem.

Hon uppträder lugnt inomhus, rör inte saker hon inte skall, är rumsren och promenerar bra i koppel. Går bra ihop med hundar och katter. Hon är bara en lättsam och ej tidskrävande hund som bara kommer le mot dig och gladligen ge tass om du ber henne. Pefekt sällskapshund!

Sandra blev övergiven i en låda nära några butiker som valp i hopp om att någon skulle ta henne hem. Någon gav henne mat och vatten men ingen tog henne. Där bodde hon i en vecka, nära en stor väg, innan en av de Ryska volontärerna tog henne därifrån. Åren gick och Sandra bytte fosterhem titt som tätt och hon har säkert förlorat flera personer som hon älskade och trodde var hennes nya ägare…. hon är för stunden i ännu ett fosterhem.

Hon är nu 5 år och har väntat så länge på att någon skall upptäcka henne. Hennes otur måste brytas! Snälla, Sandra behöver desperat ett förevigthem!

(09.01.2019)