Inte tillgänglig 😦

Hund i nöd! 💔 Ressi – en 4 år gammal terrier mix, 52cm. Hon är en typisk terrier: smart, aktiv, lekfull, nyfiken, tillgiven, rolig och såklart ljudlig när hon har något att säga! Ressi är bra med andra hundar. Hon är en söt och rar hund med folk hon känner, men det tar tyvärr lite tid för stackars Ressi att lita på nya människor. Ressi behöver fortsätt socialisering och att hennes nya ägare kan visa henne att saker och ting inte är så skrämmande och lära henne att vara modig och sitt normal söta själv.

Som ni kan se så är Ressi’s ena framtass missformad. När hon hittades på gatan var hennes krossade tass redan läkt. Då hon använder benet aktivt i visa situationer, som att klättra upp på soffan t.ex. 🙂 så bestämdes det att lämna den som det var.

Uppdatering/ oktober 2020: Ytterligare ett år har nu gått. Ressi räddades som en 5 månader gammal valp, hon har nu väntat i 2 år på att bli adopterad! 😦 Om ni går igenom alla hennes bilder så kan ni se att hon gjort sig hemma i sitt temporära hem. Hon är en som en ny hund, så glad, framfusig och en lekfull hund som njuter av livet. Hon välkomnar gladeligen besökare och tycker om att bli klappad och vara en helt normal hund. Nu efter 2 år tror tyvärr Ressi att detta är hennes permanenta hem vilket det inte är. En månadsavgift betalas för att hon skall få bo där och i Corona tider blir det svårare och svårare att betala. Ressi behöver finna sitt förevigt hem!

Vi letar desperat efter en erfaren hundägare som är redo att vara tålmodig och ge henne den tid hon behöver för att överkomma stressen av resan och ev. trauman av att förlora sitt hem och folk hon älskar. Letar efter familj utan barn. Måste vara hus med trädgård i antingen ett lugnt område eller ute på landet, utan branta backar eller för många trappsteg, detta då det är så hon nu är van att leva.

Vi hoppas att det finns någon någonstans som kommer bli förälskad i denna söta flicka!

* Endast för erfarna hundägare. 

🔔 Ressi’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 01.02.2018

2018

(02.11.2018)