(Adopterad i Sverige / 04-2020)

Molly en 1½ år gammal, 38cm hög och väger 8kg. Molly är en lättsam och tillgiven liten hund. Hon längtar efter mänsklig kontakt och vill vara nära. Hon har en lagom aktivitetsnivå, rätt lugn och är en välbalanserad hund. Inte speciellt pratsam, rumsren och går bra i koppel. Är bra med andra hundar, men föredrar mänsklig kontakt.

Molly upptäcktes av en förbipasserande person som såg henne sitta ensam vid en busshållplats. När kvinnan försökte fånga henne sprang hon in ett buskage bakom hållplatsen. När hon hittades var hon tillsammans med sin lilla valp som hade gömts sig (en pojke som också kan adopteras).

Molly hade helt uppenbart tillhört någon och rätt nyligen övergets då de båda var rena och ej undernärda. Inga microchip eller halsband. De hade tur att en person som inte kunde lämna dem passerade då de högst troligt inte hade överlevt vintern en längre tid.

Vi letar efter ett hem som är lugnt och inte har ett hektiskt leverne, inga små barn eller för mycket andra djur. Ett hem där hon kan få mycket uppmärksamhet och bli bortskämd. ❤