(Adopterad i Sverige / 09-2020)

Marta är en 4 årig tik, ca. 48cm. Om ni letar efter en perfekt hund så är Marta det närmaste ni kommer komma! Hon är en glad sötnos, tillgiven, ler och viftar alltid på svansen. Ta bara en titt på hennes videos! Hon är social med alla på ett lugnt sätt. Vänlig, avslappnad och mycket välbalanserad. Marta är smart och är lydig utan träning. Hon verkar ha ett enastående bra nervsystem då inget verkar påverka henne eller få henne ur balans.

Hon är en medel aktiv hund, man har inte hört henne skälla mycket, går bra i koppel och också utan. Bra med barn, umgås bra med andra hundar. Vi vet inte hur hon är att vara ensam eller hur hon är med katter.

Det finns inte mycket att säga om hennes historia då hon plockades upp av en volontär nära en trafikerad väg. Hon var mycket glad att bli räddad och kom snällt när de ropade på henne. Hon kan ha varit någons hund men det kommer vi aldrig få veta.

Marta är lite till åren men hon är en lättsam hund som passa vem som helst, vart som helst. Vi hoppas hon hittar sitt hem snart!

🔔 Marta’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 2016.06.15