(Adopterad i Sverige / 06-2020)

Marcel – 2-årig hane, 52cm hög, 22kg. Marcel är en slående vacker hund som kan få vem som helst att vända sig om! Inte bara genom sitt utseende utan också med sin glada och roliga personlighet. Han är social, har förtroende, smart, aktiv och älskar att leka med leksaker. Har mycket energi och skulle ha nytta av att ha en rutin/arbeta och motion för att hålla honom sysselsatt och glad. Han kommer helt klart tala om för dig när han är uttråkad genom att placera en leksak i din hand som en inbjudan till att leka. 🙂 Det finns inga gränser till aktiviteter som du kan göra med denna hund!

Marcel är bra med barn, men då han är så lekfull och älskar samspel när han leker så ser vi helst en familj med barn som inte är yngre än 7 år. Han går bra ihop med andra hundar och skulle bli en perfekt lekkamrat ifall ni har en annan aktiv hund. En trädgård är en bonus.

Han behöver fortfarande lära sig att gå i koppel utan att dra. Han åker bil okey, men är fortfarande lite orolig av sig. Då han inte fått allt för mycket träning sedan han räddats så finns det troligtvis fler saker och situationer som han behöver introduceras till och tränas med.

Marsel’s historia är okänd. Han dök bara upp i området en dag, tunn, smutsig och med ovårdad päls. Han hade tur som blev upptäckt av en volontär som tog honom till säkerhet. Ni kan se två bilder av honom nedan när han hittades.

Han är inte en soffliggare utan en vän som kommer hålla dig aktiv och frisk. 🙂 Om du letar efter en fyrbent vän till utomhusaktiviteter så väntar vackra Marcel på dig!