(Adopterad i Sverige / 12-2018)

Lana är en solstråle till hund! Hon en 1½ år gammal, 57cm hög och väger 24kg. Hon är inte bara vänlig, rar och tillgiven, hon är en vän för livet, den som kommer titta in i dina ögon med beundran!

Smart, fokuserad och lättränad. Hon gör bra ihop med hundar och katter. Även med olydiga (läs irriterande) varelser av dessa raser är hon tålmodig och det är kul att se hur hon interagerar med dem. Ingen har hört henne morra en enda gång.

Lana älskar att var nära människor eller bättre upp, lägga sitt huvud i ditt knä eller vilken annan tillgänglig kroppsdel. biggrin  Hon är en följeslagare med behov av mänsklig kontakt. Lana är en aktiv hund och skulle uppskatta långa promenader och lekstunder i trädgården. Hon älskar barn och skulle därför bli en perfekt familjehund.

Klarar sig utmärkt hemma själv, sköter sig och har aldrig förstört något. Vanligtvis går hon bra i koppel vid din sida, men då hon är en ung hund och om det blir för lite motion eller andra upphetsande aktiviteter kan hon bli lite sprallig (se videoklipp). wink Så träning behövs fortfarande.

Lana blev räddad med sina två överlevande valpar från ett industriområde innan ett team som hade hyrts in att avyttra och avliva alla herrelösa hundar i området hann komma. De hade gömts i ett låst skjul innan det var för sent och blev senare transporterade därifrån.

Lana var lite kameraskygg på bilderna tagna utomhus och ser därför rätt seriös ut, men det var trots allt hennes första modelljobb. LOL! Normalt sett ler hon hon hela tiden!

Titta på dessa vackra ögon! Lana ser fram emot en nystart i livet!

(28.08.2018)