(Adopterad i Sverige / 04-2020)

Kassi – en 1 år gammal tik, 43cm hög och väger 12kg. Kassi är en lite solstråle! 😍 Hon är mycket tillgiven, kelig och skulle älska att bli en knähund. 🙂 Hon vill vara nära och komma upp i dina händer så ofta hon kan. Hon är en vänlig och rar hund, men saknar kanske lite självförtroende. Är lekfull och går bra ihop med andra hundar, men föredrar lekkamrater i samma storlek. Kassi går bra i koppel, inga problem att åka bil om än kanske lite oroad av det. I hennes försvar skall sägas att hon bara åkt bil ett par gånger än så länge.

Kassi plockades upp från gatan när hon var en liten valp och togs till djurhemmet där hon förblev i några månader utan att bli upptäckt. Hon togs hem av en volontär för att hjälpa djurhemmet samt att ge henne lite bättre chans att hitta ett hem. Hon är en av de få av de 250+ hundar som har haft turen att få komma bort från djurhemmet. Förhoppningsvis kan hon hitta ett hem snart så någon annan hund på djurhemmet kan få samma chans.

Kassi har inte mycket erfarenhet av den stora världen där ute så hon kommer behöva extra träning och socialisering. Något som framtida ägare måste vara redo att ta på sig.