(Adopterad i Ryssland/ 10-2019)

En 7-8 årig tax hane. Jerry är en gosig typ som älskar uppmärksamhet och att ha mänsklig kontakt. Är inte krävande. Han älskar att sova i sängen, som verkar vara ett nyligen upptäckt nöje för honom! Kolla in hans video klipp nedan. Är social, utmärkt med barn, bra med andra hundar och ignorerar katter (räddhågade katter kanske inte är den bästa kombinationen).

Han är en lugn medelålders kille som föredrar att ligga och snusa än att jaga runt med andra hundar, han t.o.m drar sig tillbaka till ett annat rum där det är tyst och skönt. Men det händer att han ibland blandar sig i leken. Han älskar att ta en promenad och går bra i koppel. Stannar ensam hemma alldeles perfekt och rör inte saker.

Jerry förlorade sin tidigare ägare i en husbrand. Han var inte ensam då ytterligare 2 hundar befann sig i samma hus. Alla 3 lämnade inte platsen utan fortsatte bo bredvid det utbrända huset i 2 månader. Då Jerry trologtvis inte hade överlevt vintern togs han omhand. De två andra mer håriga hundarna blev tyvärr lämnade kvar.

Jerry var mycket stressed i början men anpassade sig snabbt. Han var extremt tunn, skin och ben i stort och det kan vara därför som han idag vaktar sin mat mot alla andra djur i huset (och det är ett par stycken!). Detta problem kan kanske med tidan försvinna när han inser att han inte kommer svälta. Möjligen behövs specialträning för att få bort beteendet, men fram tills dess är det säkrast att han får äta för sig själv ifall ni har andra fyrbenta husdjur. Om man räknar bort detta så är han en fantastisk och rolig hund som kommer få dig att skartta!

Kanske är Jerry en kille av det äldra snittet men han är fortfarande full av liv! Snälla – Jerry behöver ett hem! 🙏

Pris 3000Kr

➡ Frisk, rumsren, kastrerad, vaccinerad, har micro chip och hundpass. Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. Om du vill adoptera Jerry var vänlig kontakta oss.

(03.11.2018)