(Adopterad i Sverige / 2020) 

Gerdie – 1,5 år, 45cm, 16kg. Det här är en jätte jätteglad tjej, hon blir så otroligt innerligt glad varje gång hon ser dig, svansen går i högvarv och man får kramisar och pussar! Hon är väldigt smart och hon älskar älskar mat och godisar. Hon är väldigt social och vill vara med i allt man gör. Hon är pratsam och pratar ibland så som lajkor/huskies gör.

Gerda älskar att leka med leksaker och bollar, och springa runt lägenheten och leka ”kull” med dig. Gerdie är en jätteglad och aktiv vovve, hon älskar att busa – speciellt med en annan vovve. Hon älskar andra hundar! Vi har ännu inte träffat på en hund som Gerdie inte tyckt om.

När Gerdie kommer till sitt ny hem kommer hon troligen vara lite orolig/nervös över ytterligare en omställning och stress, men låter man henne anpassa sig i sin takt utan att tvinga det på henne, så anpassar hon sig väldigt snabbt själv.

Gerdie är steriliserad, såklart chippad och vaccinerad. Hon är även försäkrad. Hon är rumsren och sover hela natten tills man vaknar. Vi letar efter en familj, helst utan barn om inte med barn över 12 år, som har erfarenhet av hundar.

Det måste finnas ett hem åt underbara Gerdie! Det måste finnas någon som fastnar för den här fantastiska tjejen!   ❤

(03.05.2019)