(Adopterad i Tyskland / 04-2021)

mma, en 4,5-årig tjej, ca. 55cm hög. Gemma är en rar och mild varelse. Hon har ett lugnt och avslappnat temperament. Gemma är en rätt tystlåten hund, skäller inte mycket. Är bra med andra hundar och går bra i koppel. Hon är social med människor och hundar på ett lugnt sätt, inte påträngande eller bufflig. Även om hon inte är överaktiv så uppskattar hon långa promenader i naturen.

Gemma lämnades in till djurhemmet av sin ägare för att hon hade dödat en av dennes höns. För att vara ärlig så kunde det ha slutat riktigt illa för henne, då de ofta i dessa byar skjuter hundar som dödat ett gårdsdjur. Lugn och inte särskilt påstridig att bli uppmärksammad så satt Gemma mer än ett år på djurhemmet osedd tills en volontär som var svag för henne till slut hade en plats så hon kunde ta henne till sig.

Vi vet inte mycket om hennes historia. Var hon en hund som bodde inomhus eller utomhus? Ingen som vet. Helt säkert är, med det vi vet om henne är att hon inte skall bo i ett hushåll med fåglar eller andra små djur.

Vi letar efter en familj som är redo att arbeta med henne så hon lär sig nya saker och om nödvändigt kan introducera henne till ett stadsliv då hon är en landsbygds hund. Men vi skulle helst se att hon kommer till ett hem med trädgård i ett lugnt område eller ute på landet och utan små barn. Gemma kommer troligtvis vara nervös av sig efter transporten och behöver få den tid det krävs att finna sig tillrätta i sitt nya hem.

Gemma är redo att börja ett nytt liv! Letar efter den bästa ägaren man kan hitta som inte har några höns så långt ögat kan se! 😉

🔔 Gemmas’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 2016.05.01