(Adopterad i Sverige / 04-2021)

Fruity är en 1,5 årig tjej, ca. 40cm hög, 10kg. Fruity är en förtjusande liten sak, så söt, kelig och tillgiven. Hon är rätt lekfull. tycker om att springa och leka med andra hundar. Hon är alltid där med ett leende och viftande svans och älskar att sitta i knät. Fruity är en mycket vänlig hund som ibland saknar självförtroende i vissa situationer. När hon är osäker eller rädd så kommer hon springa till dig för skydd.

Hon kom till djurhem som valp och stannade där länge. Hon bor sedan några månader hos en volontär. När hon anlände dit var hon en rätt nervös hund och det tog sin tid innan hade anpassat sig till den nya omgivningen, men hon är en helt annan hund nu. Hon gör framsteg hela tiden och är nyfiken på allt. Då hon bor i en lite by där inte mycket händer så har Fruity inte mycket exponering mot den stora världen. Hon behöver fortsatt miljöträning. Vi letar efter en ägare som är villig att lägga ner den tid det tar för att introducera Fruity till olika omgivningar och göra henne till en gladare självsäkrare hund.

Fruity är bra utan koppel, kommer vid kommando och hon håller ett öga på dig så hon inte kommer bort. Hon är fortfarande lite osäker att gå i koppel och behöver mer träning på detta. Man har inte prövat hur hon är i sele. Vi vet inte hur hur är med katter.

Fruity’s nya ägare skall ha tidigare erfarenhet av hundar  och som kommer ge henne tid att anpassa sig till ett nytt hem. Hon skulle må bäst i en lugn familj utan småbarn, hus med trädgård, helst beläget på en lugn gata eller ute på landsbygden då hon aldrig bott i en stad.
Vi hoppas denna lilla sötnos snart får ett hem!

🔔 Fruity’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 20.01.2019