(Adopterad i Tyskland  / 09-2019) 

Fanta är en härlig tjej på 5-6 år, väger 15kg och är 45 cm i höjd. Jättesnäll, glad och mysig tjej. Fungerar utmärkt med barn, andra hundar och katter, stannar ensam hemma utan problem. Hon är en lugn hund, passar bra i en familj som inte är jätte aktiva. Fanta gillar såklart längre promenader och att vara ute i naturen, men även att ta det lugnt och mysa.

En kall februari dag smög Fanta in i entrén till ett hyreshus och lade sig ner i ett av hörnen. Där låg hon ihopkurad, skakande i tre dagar utan att vilja äta eller dricka tills en person blev så orolig över hennes tillstånd att hon kontaktade Ryska volontärer. Efter att ha kontrollerats hos en veterinär och lite behandling belv hon friskförklarad och fick åka hem. När hon kom till lägenheten sov hon nästan konstant i tre dagar! Det var uppenbart att Fanta hade varit någons hund då hon redan från första början kännde till alla rutiner att vara inomhus.

Hur hon hamnade på gatan kommer förbli ett mysterium, men vi hoppas kunna finna till våran förtjusande lilla Fanta ett nytt förevigthem där hon kan bli bortskämd restan av sina dagar!

(10.03.2019)