(Adopterad i Sverige / 06-2019)

Här är vår eleganta och fläckiga skönhet Ella! Hon är 2 år och är 55cm hög i nacken. Är alltid glad med ett leende, social och tillgiven! Ella är smart, nyfiken och uppmärksam på vad du vill av henne. Hon är fortfarande en ung hund och är alltid redo att ta del i alla roliga aktiviteter så som promenader eller leka med andra hundar. Har ett lugnt temperament, något avslappnad hund som älskar att slappa i soffan och spana in vad du sysslar med. 😊 Ella är bra med barn, hundar och katter. Rumsren, går bra i koppel.

Ella’s historia är inte känd, men hon hamnade på ett djurhem. Hon blev adopterad en gång som vakthund även om det från början var klart att hon inte skulle klara det jobbet. Två månader senare lämnades hon tillbaka då hon aldrig lärde sig att skälla och var bara glad att se alla som kom. Stackars Ella var mycket förvirrad och ledsen när lämnades tillbaka.

Ta en titt på hennes videoklipp så ser du snart vilken söt och fin flicka hon är! Ella är mycket redo att starta ett nytt kapitel i sitt liv. Hon kommer garanterat att ge dig mycket kärlek och motivation att ta promenader! 😊