(Adopterad i Sverige / 04-2021)

Daisy är en 1½årig tik, ca. 55cm hög. Hon är en nära mix  av Schäfer. Hon är super glad, tillgiven och snäll hund som alltid viftar på svansen. Alla människor är hennes vänner, även främlingar, och hon älskar barn! Hon är fortfarande mycket ung så fortfarande mycket aktiv och lekfull. Lär sig fort, är nyfiken, älskar att medverka i saker och ting och att utforska saker. Att bara äta, sova och sitta omkring är inte för henne, hon behöver action. 🙂

Daisy är en självsäker hund som anpassar sig väl till nya situationer. Hon svarar bra på kommandon och lyder lätt som en typisk Schäfer. Hon drar fortfarande i kopplet och behöver tränas.

Hon passar inte ihop med andra hundar, de flesta i alla fall. Hon visar klassiska tecken på att hon inte blev korrekt socialiserad sedan valpstadiet. Hon går bra ihop med valpar och mindre hundar. Även med större hundar som har bra självförtroende och kan sätta henne på plats om hon inte uppträder korrekt. Hon är ibland för ivrig att leka med andra hundar och gör det på fel sätt så de andra hundarna blir förargade på henne och morrar. Det skulle vara bäst om hon fick vara den enda hunden i hushållet.

Daisy behöver ett regelbundet motionsschema; skulle älska lydnadsträning eller något annat som skulle underhålla henne. Hon kan vara rätt pratsam om hon inte får tillräckligt med motion. Annars är hon rätt tystlåten av sig. Passar inte till en familj där ägarna arbetar fulla dagar. Skulle också passa bäst i ett hus på landet.

Daisy är en övergiven hund. Hon togs till ett café längs en väg och knöts fast. Någon lossade på repet men hon lämnade aldrig platsen, hon stannade kvar i dagar. Ägaren gjorde flera försök att få bort henne genom att ta henne i bilen och köra bort en bit och släppa ut henne. Det hjälpte inte, hon kom alltid tillbaka. Hon hade turen att våran volontär stannade vid cafét en dag och fick syn på henne samt fick höra hennes historia. Hon åkte därifrån med sitt kaffe samt en hund som extra bonus. 🙂

Allt det dåliga är nu i det förflutna och Daisy är mycket redo att börja ett nytt kapitel i sitt liv!

🔔 Daisy’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 14.03.2019

🔔 Daisy’s kompletta Youtube video spellista.