(Adopterad i Sverige / 11-2019) ❤ 

Bobick – 2 årig hane, 60cm hög och väger 30kg. Han är som en stor, kramvänlig bedårande nallebjörn! Är mycket social, tycker om alla, pålitlig och tillgiven och skaffar vänner lätt. Barn har en speciell plats i hans hjärta, de är hans små favorit människor. 🙂

Bobick är en ung aktiv hund som kommer älska långa promender och ha en trädgård att leka i. Han går bra ihop med andra hundar och också katter. Han behöver fortfarande tränas i att gå i koppel utan att dra.

Vi vet inte mycket om hans bakgrund då han en dag bara dök upp i ett bostadsområde med lägenheter, mager och smutstig. Han hade fortfarande märke runt halsen efter ett halsband så han hade tillhört någon. Han blev snabbt en attraktion i området för alla barn och tillhörde alla. Barnen matade och lekte med honom under dagarna och många bad sina föräldrar att få adoptera honom. Ingen gjorde det och dagarna gick och Bobick blev kvar. Han sökte aldrig skydd och sov öppet i alla väder, regn, snö och vind, bara väntande på att någon skulle komma ut och leka. Inte prcis gatuhundsbeteende utan mer som ett husdjur som blivit övergiven och som vill vara nära människor. Det var hjärtskärande att se honom!

Nu är han redo för en ny ägare, en som aldrig kommer svika honom. Var snäll och ge honom ett hem, du kommer aldrig hitta en mer speciell hund, han är unik!

____________________________________________

december 2018 

2y-05-2019