(Adopterad i Ryssland/ 10-2020)

Ashley – 1½ årig tik, ca. 50cm hög. Ashley är en underbar, mycket rar och snäll hund. Hon är glad, alltid leende, social, kelig och tillgiven. Inte den nervösa typen utan mycket avslappnad som ibland kan vara en fånig clown som springer omkring, leker och får dig att skratta. Hon är toppen med barn, bra med andra hundar och går bra i koppel. Ashley behöver inte någon beskrivning, ta bara en titt på hennes bilder och videos, allt du ser är som hon är!Hon är inte allt för aktiv, men inte en slöfock heller. Vi vet inte hur hon är med katter eller hur hon är att vara ensam hemma.

Ashley har en sammanväxt armbåge på vänster framben. Hon hade ett brutet ben men det växte ihop medans hon levde på gatan som valp (Röntgenbilder finns tillgängliga). Hon haltar lite men det påverkar henne inte från att springa  och leka med andra hundar. En framtida ägare måste alltid komma ihåg om hennes handikapp så hon inte gör kraft ansträngande aktiviteter för länge.

Ashley har högvis med bilder och videos då hon har väntat så länge att få ett hem. Hon räddades när hon var omkring 6 månader och väntade länge på att någon skulle upptäcka henne och när en familj i Kanada gjorde det i våras kom coronaviruset och ödelade alla planer och nu sitter hon och väntar igen…

Vi letar efter ett hem med en trädgård i ett lugnt område då det är detta som hon är van vid. Vi hoppas att Ashley’s tur snart kommer att vända!

🔔 Ashley’s kompletta Youtube video spellista.

Födelsedatum: 2018.11.20