(Adopterad i Sverige / 08-2020)

Altai är en 5,5 månader gammal hane, ca. 50cm hög. Altai är en glad bedårande valp i en redan vuxen kropp! 😍  Han är mycket kelig, tillgiven och social. Alltid leende och viftande på svansen.

Altai har ett lugnt temperament, är avspänd med en ordinär aktivitetsnivå. Anpassar sig snabbt till nya omgivningar och situationer, är helt enkelt nyfiken. Är bra med barn och andra hundar. Går bra i koppel och är läraktig. Vi vet inte hur han är med katter. Han är inte speciellt pratglad och ingen har ännu hört honom skälla ordentligt. Verkar vara rumsren. Vi förväntar oss att han kommer växa och bli ca. 55-60cm hög.

Altai är otroligt människoorienterad hund. Han älskar och litar på alla trots att han blev utsatt för mänsklig grymhet. Han bodde på ett industriellt område och någon hade skurit öronen av honom. Den ansvarige för detta har aldrig hittats. När han upptäcktes av några volontärer var hans öron extremt infekterade och på vissa delar hade vävnaderna börjat dö. Pga detta måste veterinären operera bort de kvarvarande delarna av öronen. Allt är nu läkt och han är en glad frisk valp.

Nu är Altai redo att bli en älskad familjemedlem och äntligen få ha kul! ❤

🙏 Var snäll och Dela! Hundar med beskurna öron blir ofta förbisedda och det tar oftast lång tid att hitta ett hem till dem. Altai är en sådan otroligt glad varelse att vi hoppas desperat på att han blir upptäckt så han kan få spendera resten av sin tid som valp i ett älskat hem.

Födelsedatum: 10.01.2020