Snezka, 3-årig tik, ca. 60cm hög. De största karaktärsdragen är att hon är en mycket lugn och mogen hund. Det verkar inte finnas något som kan få henne ur balans, ingeting stör henne. Denna hund har funnit inre lycka! 😊 Snezka är jätte kelig och social, tycker om mänsklig kontakt och inte allt för vokal. Hon älskar och litar på alla. Perfekta sällskapet att kura ihop sig med på soiffan. Hon är inte krävande. Är bra ihop med andra hundar och går bra i koppel.

Snezka levde i en grupp med gatuhundar och när en dag en volontär kom förbi för att försöka hämta en av hundarna som var skadad och inte lyckades så öppnade hon bildörren och frågade resten av gruppen ifall någon annan ville följa med istället. Snezka tog chansen och hoppade in i bilen och la sig tillrätta i baksätet. Där mös hon under bilfärden. Finns en bild i galleriet där hon fortfarande är mycket smutsig, men mycket nöjd.

Finns också videoklipp från hundvårdssalongen där hon fick full behandling för att bli vit och vacker igen. Gissa att hon uppskattade denna erfarenhet också!

Det finns ibland mycket underliga hundar som lever på de Ryska gatorna, var denna vita skönhet någons familjemedlem förut eller? Vem vet, men hon är verkligen redo att åka hem och bli bortskämd och älskad!

Uppdatering / januari 2020 – Den lilla rosa fläcken på hennes nos har nu helt läkt och det är nu en perfekt svart nos.

➡ Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. Om du vill adoptera Snezka var vänlig kontakta oss.