🙏 Hund i nöd! Ressi – en 1 år (februari, 2019) gammal terrier mix, 52cm. Hon är en typisk terrier: smart, aktiv, lekfull, nyfiken, tillgiven, rolig och såklart ljudlig när hon har något att säga! Ressi är bra med andra hundar och katter. Klarar sig bra hemma ensam. Hon är en söt och rar hund med folk hon känner, men det tar tyvärr lite tid för stackars Ressi att lita på nya människor. Hon är också lite rädd för bilar och blir lite okomfortabel i nya situationer. Ressi behöver fortsätt socialisering och att hennes nya ägare kan visa henne att saker och ting inte är så skrämmande och lära henne att vara modig och sitt normal söta själv.

Som ni kan se så är Ressi’s ena framtass missformad. När hon hittades på gatan var hennes krossade tass redan läkt. Då hon använder benet aktivt i visa situationer, som att klättra upp på soffan t.ex. 🙂 så bestämdes det att lämna den som det var. Uppdatering 2019: Övervägs om att amputera hennes skadade ben.

Vi hoppas att det finns någon någonstans som kommer bli förälskad i denna söta flicka!

Pris 2500Kr

***  Endast för erfarna hundägare som har tid att arbeta med hunden.

➡ Rumsren, vaccinerad, steriliserad, har micro chip och hundpass. Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. Om du vill adoptera Ressi var vänlig kontakta oss.

(02.11.2018)