🙏💔 Hund i nöd! Liza 4 år, Västsibirisk lajka. Hon är en typisk lajka, tillgiven, vänlig och social med alla människor, alltid redo att ha kul och ivrig att följa med på nya äventyr! Går bra ihop med hundar.

Liza hade ett kärleksfullt hem och ett aktivt liv tillsammans med sin ägare som var jägare och de brukade vara i skogen hela dagarna. Sorgligt nog gick hennes ägare helt plötsligt bort och hans två hundar, varav en är Liza, togs till ett djurhem. Tråkigt nog så ansågs hon vara nära på blind av veterinären där och har en ögonsjukdom som gör att hon kommer behöva ta droppar för resten av hennes liv.

Liza är en energisk jakthund med den medfödda instinkten även om hennes jaktdagar är över, hon kommer behöva regelbundna långa promenader för att hålla henne fysiskt och pykiskt frisk och glad. Vi letar efter en erfaren hundägare med aktiv livsstil och är redo att ge henne en säker levnadsmiljö. Hon skall aldrig gå okopplad och behöver en säker trädgård med bra staket. Passar inte för lägenhet.

Liza har noll chans att hitta ett hem i Ryssland så vi hoppas på ett mirakel att någon med ett stort hjärta som kan ge denna vackra flicka en chans till ett nytt liv!

Pris 3000Kr

➡ Vaccinerad, steriliserad, har micro chip och hundpass. Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. Om du vill adoptera Liza var vänlig kontakta oss.

// I DJURHEM

(19.05.2019)