🙏💔 Hund i nöd! (I djurhem) Liza 4 år, Västsibirisk lajka. Hon är en typisk lajka, tillgiven, vänlig och social med alla människor, alltid redo att ha kul och ivrig att följa med på nya äventyr! Går bra ihop med hundar.

Hon hade ett kärleksfullt hem och ett aktivt liv tillsammans med sin ägare som var jägare och de brukade vara i skogen hela dagarna. Sorgligt nog gick hennes ägare helt plötsligt bort och hans två hundar, varav en är Liza, togs till ett djurhem.

Liza kom till djurhemmet med ett kroniskt problem i ögonen och under en lång period ansågs hon vara nästan blind. Men efter mer än ett års behandling så har hennes ögon blivit mycket bättre. Nyligen blev det uppenbart för personalen att hon fått tillbaka mycket av synen och att hon nu mer uppmärksamt tittar på vad som händer runt omkring. Hon är också mer nyfiken och lekful! Liza kommer dock alltid behöva sin dagliga medicin för att ögonen skall förbli i bra skick.

Liza är en energisk jakthund med den medfödda instinkten även om hennes jaktdagar är över, hon kommer behöva regelbundna långa promenader för att hålla henne fysiskt och pykiskt frisk och glad. Vi letar efter en erfaren hundägare med aktiv livsstil och är redo att ge henne en säker levnadsmiljö. Passar inte för lägenhet.

Liza har noll chans att hitta ett hem i Ryssland så vi hoppas på ett mirakel att någon med ett stort hjärta som kan ge denna vackra flicka en chans till ett nytt liv!

Total kostnad: 3500Kr

➡ Steriliserad, vaccinerad. Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. Om du vill adoptera Liza var vänlig kontakta oss.

(19.05.2019)