🙏 Finns i Stockholm! Gerda är en 11 månader gammal, 45cm, 15kg. Det här är en jätte jätteglad tjej, hon blir så otroligt innerligt glad varje gång hon ser dig, svansen går i högvarv och man får kramisar och pussar! Gerda älskar att leka med leksaker och springa runt lägenheten och leka ”kull” med dig. 🙂 Hon fungerar utmärkt med andra hundar.

Gerda är fortfarande en valp, så hon har mycket energi, och behöver som alla valpar få leka av sig och busa. Sysselsättande leksaker tycker hon är roliga och kan sitta och hålla på med något ett tag.

Gerda hamnade extremt fel när hon kom till Sverige och vi var tvungna att hämta tillbaka henne. Hon är lite oroligt vid plötsliga höga ljud och plötsliga hastiga rörelser mot henne. När Gerda kommer till sitt hem kommer hon troligen vara lite orolig/nervös över ytterligare en omställning och stress, men låter man henne anpassa sig i sin takt utan att tvinga det på henne, så anpassar hon sig väldigt snabbt själv.

Se de senaste bilderna och videoklippen under “Kommentarer”.  / ”Russia Pethelp Adoption och Omplacering”.

Det här är en riktig solstråle och glädjespridare med otroligt mycket kärlek att ge! ❤

➡ Steriliserad, vaccinerad, har micro chip och hundpass. Finns i Stockholm. Om du vill adoptera Gerda var vänlig kontakta oss eller ”Russia Pethelp Adoption and Omplacement”.

(03.05.2019)