TINGAD🙋

Gena, 3-årig hane, ca. 35 cm hög. Gena är en rätt välbalanserad, glad, stabil och inga-problem vovve. Han är social, självsäker och blir lätt vän med både människor såsom hundar. Älskar barn! Han är rätt tillgiven och kelig, men utan att vara påstridig. Älskar att få magen kliad och svarar väl på kommandon. Lite av det ovanliga är att Gena tycker om att ta ett bad för att tvättas. 🙂 Han är medel aktiv och går bra i koppel. Vi vet inte hur han är att vara ensam. Kommer inte överens med katter!

Gena räddades från en kommunal kennel i den nordliga staden Yakutsk där hundar avlivas regelbundet. Ingen normal kennel existerar där. Det finns en video där han sitter fastkedjad med en 1m kedja och verkar ha gett upp hoppet om att leva. Han var extremt smal när han kom dit han är nu och sedan dess älskar han sin mat. Framtida ägare måste hålla koll på hans midjemått. 😉 Gena passar inte till att jogga med eller att utföra agility.

Inte mycket mer att säga än att han är redo att åka hem! ❤

Födelsedatum: 20.10.2017

➡ Vaccinerad, kastrerad. Befinner sig för stunden i Ryssland och kommer till Sverige när en ny ägare hittats. Om du vill adoptera Gena var vänlig kontakta oss.